Nyheter  Fredag 10. mars 2023

Velkommen til Landsangerstevnet i Oslo 9(8)-11. juni 2023

PROGRAM FOR STEVNET

Endelig betalingsfrist for deltakeravgift er 30. mars.

Deltakeravgiften på kr 1100,- pr person dekker alt, unntatt drikke på festmiddagen.
Kontonummer Landsangerstevnet: 1720.29.72950
Mail: osloarbeidersangerforbund@gmail.com

Julie

Torsdag 8. juni

kl. 17- Sosialt treff på SYNG! , Nedre gate 8

Vi har lyst til å henge med dere! Det er booket flere karaokerom der vi kan boltre oss rimelig fritt. Stedet inviterer ellers til synging i alle former, så dette er en plass vi skal føle oss velkomne. Vi kan sitte både ute og inne i tillegg til karaokerommene. Du får kjøpt drikke på stedet, og du bestiller selv mat fra omkringliggende plasser, som fritt kan nytes på SYNG! Du kan plukke med deg sushi fra favoritt-plassen, bestille pizza til hele gjengen din og få det levert til SYNG, eller benytte deg av takeout-menyene de har liggende på bordene. Dere står også fritt til å dra et annet sted og spise (lurt å bestille bord om man er mer enn fem stykker), eller spise før dere kommer. SYNG! åpner kl. 17. og karaokerommene er bestilt et lite stykke utpå kvelden. Om dere er godt i gang, står dere fritt til å forlenge karaokeromleien ut over kvelden.

Vil du sjekke ut hvilke sanger som kan synges finner du karaokemenyen deres her: https://syng-public.web.app/ Det er helt valgfritt både å synge og å høre på, karaoken foregår i egne rom.

Ukjent

Fredag 9. juni

13.00 FELLESØVELSE for alle i Grønland kirke

Adresse: Grønlandsleiret 34, Grønland kirke

15.00 SANGERTOG
Oppmøte for sangertog ved Eventyrbrua/Ankerbrua. Vi går i samlet flokk med stevneflagg, faner, sang og musikk fra Eventyrbrua bortover Torggata til Youngstorget, en strekning på 6-700 meter. Vi håper å få med oss et korps eller to, og planlegger å gjøre oss godt synlige bortover gatene. Vi satser såklart på godt vær, mens du sørger selv for godt fottøy og sangerglede!

16.00 ÅPNING
Åpning på Youngstorget med taler og synging av fellessanger.

Senere blir det fem korkonserter og dere er varmt velkomne som publikum:

Cafeteateret, Hollendergata 8
Kl.18.00- Konsert med Agitato, Damekoret Toneveld og Rockekoret NEO+

Grønland kirke
Kl.20.00
- Konsert med Akerselva kvinnekor og Vålerenga mannskor i Grønland kirke

Disse stedene ligger vis a vis hverandre som gjør at man kan se litt her og der hvis man vil. Cafeteateret har åpen bar.

OKS

Lørdag 10. juni

Kl. 0900- 1030: Dirigent- og ledersamling i Møllergata 39, Norsk Sangerforbunds og Norsk Musikkråds lokaler. Program og mer informasjon får aktuelle deltagere fra Norsk Sangerforbund.

Kl. 13- 16: Felles konsert i Grønland kirke

Hvert kor får 18 minutter til rådighet- tilsvarende vi er vant med fra sangerfestivaler. Grønland kirke har rom for både verdslig og kirkelig repertoar, så benytt anledningen til å fronte også deres verdslige repertoar i et deilig klangrom. Sangrepertoar må meldes inn i forbindelse med TONO-rapportering, det kommer lenke for dette etterhvert.

kl. 18.00: Bankett i Oslo Kongressenter, Youngs gate 21 ved Youngstorget

Velkommen! På vei inn til bankettsalen vil det være rom for litt mingling og fotograferingsmuligheter- så her er det bare å dra fram sitt feteste glis!

Matallergier meldes inn av den enkelte med behov her: https://forms.gle/3vPJXXbeBFR26AvV7senest 20. mai.

Det vil ellers bli litt sang og levende musikk etter middagen. Det planlegges ikke mye taler underveis i middagen. Har dere noen sprell eller annet morsomt dere ønsker å bidra med under arrangementet må dette meldes inn til arrangør i forkant, send en mail til denne adressen. Det legges opp til en strikt kjøreplan for å få mat ut til riktig tid og til riktig temperatur til alle, så det er lite rom for overraskelser for arrangør. Fokuset er på at alle vi som deltar skal kose oss og ha det fint! Sang vil det alltid være rom for

Lilly

Søndag 11. juni

10.00 - 13.00 HISTORIEVANDRING langs AKERSELVA
ved Erik Østlyngen og Per Østvold fra Akerselvas venner Oppmøtested blir informert om til de som har meldt seg på.
Arbeidermuseet, kan også besøkes fra kl. 11.00 før eller etter vandringen.
Adresse: Sagveien 28

13.00 AVSLUTNING ved Akerselva

Tale og fellessang
Adresse: Hausmannsgate 14

Vi oppfordrer til å sette farge på byen med «busksang» for alle som vil innimellom oppsatt program!
Programmet er oppsatt med forbehold om endringer.


062

Overnatting

Overnatting ordner korene selv. Her er lenke til de hotellene som har egen tariffavtale samt rabattavtale med NSF: Hoteller med tariffavtale | Fellesforbundet. Nordic Choice avtale 74264 (fritidsforeninger) eller oppgi Norsk Sangerforbund. Reserver hotellrom allerede nå da det ofte er fullt på hotell midt i sentrum. Transport til/fra: Det enkelte kor bestiller og betaler selv.

Sangerhilsen fra
Oslo Arbeidersangerforbund

Her er programmet i PDF-format Program OSLO23 4 1

Deltakeravgiften på kr 1100,- pr person dekker alt, unntatt drikke på festmiddagen.

Kontonummer Landsangerstevnet: 1720.29.72950Mail: osloarbeidersangerforbund@gmail.com