Kurs og opplæring gjennom NSF

Her finner du en liten oversikt over kurs og opplæring som tilbys av Norsk Sangerforbund (NSF) eller andre organisasjoner vi samarbeider med. Finner du ikke noe interessant? Husk at koret ditt alltid kan sette i gang sitt eget kurs/seminar og søke om støtte fra forbundet til dette!

Landsomfattende sangerkurs i regi av NSF/Distriksforbundene finner du HER.

Ønsker dere å arrangere et felles kurs i distriktet deres kan dette gjerne bestilles gjennom musikkrådet vårt. Send en mail til norsksangerforbund@gmail.com med forespørsel.

Oversikt over kurs

VOFO læring og kompetanse

VOFO Læring og kompetanse er Voksenopplæringsforbundets arena for læring og kompetanseutvikling i og for studieforbund, frivillige organisasjoner og andre som arbeider med voksnes læring. Under dette programmet tilbyr VOFO seminarer, konferanser og andre møter om aktuelle emner innen feltet.

Kor og sangere som er organisert i NSF får medlemspriser på kurs hos Voksenopplæringsforbundet. Stammen i konseptet er månedlige dagsseminarer som i regelen holdes i Litteraturhuset, Wergelandsveien 29, ved Slottsparken i Oslo, en kort spasertur fra Nationaltheatret stasjon. Seminarene skal bygge kompetanse, men også være møteplasser og skape nye nettverk og videre samarbeid om de temaene som tas opp. VOFO Læring og kompetanse skal være motiverende og inspirerende for deltakerne i deres arbeid med å utvikle interessen for voksnes læring og læring i frivillig sektor i Norge. Nærmere informasjon om hvert seminar sendes ut ca. én måned før seminaret skal holdes.

Påmelding per epost eller per tlf: 22 41 00 00

Vennlig hilsen,

Voksenopplæringsforbundet
Gro Holstad, Generalsekretær
Astrid Thoner, Seniorrådgiver

Dirigentkurs

NSF er en del av Koralliansen, og gjennom disse har vi tilgang på dirigentkurs.

Koralliansen har lagt ut kursene for 2023, og her er det mye spennende for både nye, gamle, aspirerende og helt grønne dirigenter. Hele oversikten finner du her.

Kursholdere I Norsk Sangerforbund

Vi har avtale med dyktige kursholdere i NSF. Har du innspill til kurs eller kursholdere du ønsker å finne her, eller tips om en fantastisk kursholder du har vært på kurs med, må du gjerne sende oss innspill om dette.